Prim. dr Branislav Stojanović

Prim. dr Branislav Stojanović specijalista oralne hirurgije, utemeljivač, prvi je i jedini primarijus iz implantologije u Srbiji..

Detaljnije
Usluge

Implantologija, oralna hirurgija, parodontalna hirurgija, zubna protetika i protetika na implantatima...

Detaljnije
Posebne intervencije

Prvi smo u Srbiji koji sa velikom uspešnošću i dugogodišnjim iskustvom ugrađuje tuber-pterigoidne implantate...

Detaljnije
PROMO CENA!!! Implantat sa suprastrukturom za samo 390€!

Zašto odabrati Implant Centar Stojanovic?

Dugogodišnje iskustvo, veliki broj urađenih i kontrolisanih radova na implantatima daje temelj i osnovu za odluku kome ukazati poverenje. U Srbiji je mali broj implantologa koje se bave implantologijom duže od 10 godina, a još manje onih od preko 15. Mi to već radimo jubilarnih 20 godina. Objavili smo preko 30 radova iz oblasti implantologije. Utemeljivači smo implantologije što nam uz dugogodišnje iskustvo omogućava da rešavamo najteže slučajeve, koji drugi ne mogu da reše. Za nas nema nerešivih slučajeva, polovičnih rešenja, nema kompromisa, naši pacijenti su maksimalno zašticeni, a naša galerija predstavlja deo našeg iskustva.

Razlikujemo se od ostalih što uživamo poverenje pacijenta i to poverenje težimo da očuvamo. Pacijenta štitimo iskustvom, stručnošću, i stalnim usavršavanjem u struci. Mi imamo osnove da objavimo statistike uspešnosti koja je viša od svetske, i naši radovi govore o tome. Procenu uspešnosti mogu dati samo oni koji imaju svoju statistiku na desetogodišnjem nivou, a za takvu procenu je potrebno iskustvo od najmanje 15 godina. Procena data bez takve analize je neozbiljna i neutemeljena na realnim osnovama.

Radi informisanosti pacijenata najčešće primenjivani implantni sistem koji koristimo je ISOMED. Pored njega koristimo i Nobel Biocare i Straumann sistem.

Galerija

Šta je dobar implantolog?

Dobar implantolog je onaj koji ima znanja i iskustva da proceni kompletno pacijentovo stanje, stanje vilične kosti i preostalih zuba i da na osnovu tih parametara da najbolji i najracionalniji predlog pacijentu za rešavanje tog stanja. Pacijentu je potrebno uliti poverenje svojim stručnim znanjem, a onda ga i opravdati radom. Svaku situaciju bi trebalo predstaviti realno, bez veličanja ka pozitivnoj ili negativnoj strani. Pacijenta nikada ne bi trebalo obeshrabriti, i uvek je potrebno naći rešenje za njegov problem. Dobar implantolog je implantolog na delu!

Detaljnije

Gde poslujemo?

Implant Centar Stojanović vodi Primarijus dr. Branislav Stojanović na adresi Gaudijeva 4, Beograd. Primarijus dr. Branislav Stojanović je prepoznatiljivo ime u implantologiji Srbije.

Kontakt