+381-63/111-3239,+381-11/3165-145, +381-11/3166-173 Gaudijeva 4 street, Belgrade, Serbia

Dental turizam

U okviru centra se nalaze apartmani. Apartmanski smeštaj za sve naše pacijente dok traje tretman je besplatan. Prevoz od i do aerodroma je obezbeđen.

kuca_3

Implant Centar Stojanović se nalazi u Beogradu, u ulici Gaudijeva 4. Od ordinacije do svih značajnih turističkih mesta može se stići za najviše 20 minuta. Za vreme boravka možete uživati u šetnjama i obilascima grada.

Implant Centar Stojanovic prostorija Implant Centar Stojanovic prostorij

Beograd, sa svojih više od 1.700.000 stanovnika, je treći najveći grad jugoistočne Evrope, posle Instanbula i Atine. Beograd, osim svoje veličine, može da se pohvali titulom grada mladih, jer preko 40% Beograđana ima između 15 i 44 godina. Beograđani su vrlo druželjubivi i raspoloženi su za priču i zabavu. Iz tog razloga je i nočni život u Beogradu jedan od najuzbudljivijih na svetu, o čemu su mnogi posetioci posvedočili na svojim blogovima, sajtovima i sl.

Kao jedno mesto koje bi obavezno trebalo posetiti je park Kalemegdan gde se nalazi Beogradska tvrđava, i odakle posetilac ima divan pogled na ušće reke Save u Dunav, kao i na priobalni deo Novog Beograda i Zemuna.

kalemegdan

Na tvrđavi se nalazi i poznati simbol Beograda – Statua pobednika, koji zajedno sa tvrđavom, ukazuje da je Beograd u prošlosti bio poprilište mnogih sukoba zbog svoje odlične geo-strateške pozicije na obali dve reke. Na tvrđavi se može vrlo lepo odmoriti, a ako ste sa decom poseta obližnjem ZOO vrtu se podrazumeva.

kalemegdan_pogled

Osim statue „Pobednika“ na Kalemegdanu se mogu videti i druge znamenitosti kao što su biste mnogih važnih ličnosti, Sahat kula, rimski bunar, kula Nebojša, amam – tursko kupatilo, a tu su i sportski tereni za rekreaciju.

Još jedno mesto koje bi svaki posetilac Beograda trebalo da poseti je i boemska četvrt – Skadarlija, koji mnogi porede sa pariskim Monmartrom po izgledu, kao i umetničkoj atmosferi.

Skadarlija je nastala u prvoj polovini 19. veka, a u ovom mestu su mnogi umetnici, književnici, slikari, novinari provodili svoje vreme.

skadarlija

U Skadarliji je živeo i umro poznati srpski pesnik i slikar Đura Jakšić. Njegova kuća pretvorena je u sastajalište pesnika „Skadarlijskih večeri“.

U Skadarliji se može dobro jesti i uživati u boemskoj atmosferi, jer se u Skadarliji, koja je izuzetna turistička atrakcija Beograda, nalaze poznati restorani „Tri šešira“, „Ima dana“, „Dva jelena“, „Skadarlija“, „Zlatni bokal“, „Dva bela goluba“ i „Putujući glumac“. Tu se nalaze i galerije, prodavnice antikviteta i suvenira, tako da sa sobom možete poneti deo skadarlijske atmosfere.

Osim Skadarlije vrlo popularna destinacija je i pešačka zona i trgovački centar – Knez Mihailova ulica koja obiluje zgradama različitih arhitekturalnih stilova sa krajem 19. veka. Tako uz laganu šetnju možete navratiti i šopingovati u radnjama najpoznatijih svetskih dizajnera i tako zaboraviti na probleme sa zubima. Ako ne volite kupovinu uvek se možete odmoriti sa društvom u nekim od kafića.

knez_mihailova

Nočni život je jedna od stvari koje krasi Beograd i izdvaja ga od drugih većih gradova regiona. Barovi, klubovi, splavovi, kazina rade svakog dana u nedelji. U njima vlada atmosfera odličnog provoda i dobre zabave, uz muziku gotovo svakog poznatog muzičkog žanra.

Ono po čemu se nočna scena Beograda izdvaja su obale reka. Brodovi i splavovi su otvoreni tokom čitave godine. Ada Ciganlija jedna je od fascinantnih zona noćnog provoda Beograda. Ulaz u klubove je uglavnom besplatan, taksi prevoz nije skup, kao ni pića, tako da će svako moći da nađe svoje „nočno“ mesto za provod uz vrlo druželjubive Beograđane.

strahinica_bana

Ulica Strahinjića Bana, jedinstvena je beogradska zona zabave. U samo jednoj ulici u centru grada nalazi se dvadesetak kafića, restorana i barova, uvek punih glasnih i raspoloženih Beograđana.

Osim navedenih mesta, Beograd čine mnogo druga nespomenuta mesta koje bi trebalo posetiti. Tu su muzeji, pozorišta, bioskopi… Može se reći da Beograd ima za svakog ponešto i retko ko se vratio iz Beograda razočaran, ako takvi uopšte i postoje.

Kao najbolji vid komunikacije pokazao se kontak putem e-maila. Na e-mail pošaljite opis Vašeg problema, a poželjan je i digitalni OPT snimak.

Nakon procene stanja viličnih kosti i preostalih zuba dajemo predlog za rešavanje problema. Informašemo Vas o postupku, vremenu i ceni lečenja. Nakon Vaše odluke, dogovaramo datum i vreme dolaska u naš centar za implantologiju.