+381-63/111-3239,+381-11/3165-145, +381-11/3166-173 Gaudijeva 4 street, Belgrade, Serbia

Početna

O nama

Zašto odabrati Implant Centar Stojanović?

Dugogodišnje iskustvo, veliki broj urađenih i kontrolisanih radova na implantatima daje temelj i osnovu za odluku kome ukazati poverenje. U Srbiji je mali broj implantologa koje se bave implantologijom duže od 10 godina, a još manje onih od preko 15. Mi to već radimo 22 godine. Objavili smo preko 30 radova iz oblasti implantologije. Utemeljivači smo implantologije što nam uz dugogodišnje iskustvo omogućava da rešavamo najteže slučajeve, koji drugi ne mogu da reše. Za nas nema nerešivih slučajeva, polovičnih rešenja, nema kompromisa, naši pacijenti su maksimalno zašticeni, a naša galerija predstavlja deo našeg iskustva.

Razlikujemo se od ostalih što uživamo poverenje pacijenta i to poverenje težimo da očuvamo. Pacijenta štitimo iskustvom, stručnošću, i stalnim usavršavanjem u struci. Mi imamo osnove da objavimo statistike uspešnosti koja je viša od svetske, i naši radovi govore o tome. Procenu uspešnosti mogu dati samo oni koji imaju svoju statistiku na desetogodišnjem nivou, a za takvu procenu je potrebno iskustvo od najmanje 15 godina. Procena data bez takve analize je neozbiljna i neutemeljena na realnim osnovama.

Radi informisanosti pacijenata najčešće primenjivani implantni sistem koji koristimo je ISOMED. Pored njega koristimo i Nobel Biocare i Straumann sistem.

Šta je dobar implantolog?

Dobar implantolog je onaj koji ima znanja i iskustva da proceni kompletno pacijentovo stanje, stanje vilične kosti i preostalih zuba i da na osnovu tih parametara da najbolji i najracionalniji predlog pacijentu za rešavanje tog stanja. Pacijentu je potrebno uliti poverenje svojim stručnim znanjem, a onda ga i opravdati radom. Svaku situaciju bi trebalo predstaviti realno, bez veličanja ka pozitivnoj ili negativnoj strani. Pacijenta nikada ne bi trebalo obeshrabriti, i uvek je potrebno naći rešenje za njegov problem. Dobar implantolog je implantolog na delu!

Gde poslujemo?

Implant Centar Stojanović vodi Primarijus dr. Branislav Stojanović na adresi Gaudijeva 4, Beograd. Primarijus dr. Branislav Stojanović je prepoznatiljivo ime u implantologiji Srbije.

Titula primarijusa

Implantoloski radovi

Implantologija

Dentalna implantologija obuhvata hirurške procedure koje imaju za cilj funkcionalnu rehabilitaciju pacijenata upotrebom dentalnih implantata, odnosno metalnih elemenata koji se hirurški ugrađuju u gornju i donju vilicu.

Implantati mogu da imaju različiti oblik, mogu da se ugrade u različitim pozicijama i različitim tehnikama. Trenutno se većina implantata izrađuje od titanijuma.

Dental turizam

U okviru centra se nalaze apartmani. Apartmanski smeštaj za sve naše pacijente dok traje tretman je besplatan. Prevoz od i do aerodroma je obezbeđen.

Beograd, sa svojih više od 1.700.000 stanovnika, je treći najveći grad jugoistočne Evrope, posle Instanbula i Atine. Beograd, osim svoje veličine, može da se pohvali titulom grada mladih, jer preko 40% Beograđana ima između 15 i 44 godina. Beograđani su vrlo druželjubivi i raspoloženi su za priču i zabavu. Iz tog razloga je i nočni život u Beogradu jedan od najuzbudljivijih na svetu, o čemu su mnogi posetioci posvedočili na svojim blogovima, sajtovima isl.

Dentalni turizam