+381-63/111-3239,+381-11/3165-145, +381-11/3166-173 Gaudijeva 4 street, Belgrade, Serbia

Početna – backup

Galerija

Pogledajte galerije slika naše ordinacije, naših radova, kao i naših apartmana koje nudimo u sklopu dentalnog turizma.

Prim. Dr Branislav Stojanović

Prim. dr Branislav Stojanović, je specijalista oralne hirurgije, utemeljivač, prvi i jedini primarijus iz implantologije u Srbiji, sa radnim iskustvom preko 30 godina.

Prim. dr Branislav Stojanović zajedno sa grupom entuzijasta postavlja temelje moderne implantologije u Srbiji i smatra se za jednog od njenih utemeljivača u Srbiji. Učestvovao je na velikom broju domaćih i internacionalnih kongresa, i objavio veliki broj radova iz oblasti implantologije.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, doprinosa u razvoju stomatologije a posebno implantologije, kao i broja objavljenih radova, dr Stojanović je stekao titulu primarijusa 2009. godine.

Titula primarijusa
Implantoloski radovi

Implantologija

Dentalna implantologija obuhvata hirurške procedure koje imaju za cilj funkcionalnu rehabilitaciju pacijenata upotrebom dentalnih implantata, odnosno metalnih elemenata koji se hirurški ugrađuju u gornju i donju vilicu.

Implantati mogu da imaju različiti oblik, mogu da se ugrade u različitim pozicijama i različitim tehnikama. Trenutno se većina implantata izrađuje od titanijuma.

Dental turizam

U okviru centra se nalaze apartmani. Apartmanski smeštaj za sve naše pacijente dok traje tretman je besplatan. Prevoz od i do aerodroma je obezbeđen.

Beograd, sa svojih više od 1.700.000 stanovnika, je treći najveći grad jugoistočne Evrope, posle Instanbula i Atine. Beograd, osim svoje veličine, može da se pohvali titulom grada mladih, jer preko 40% Beograđana ima između 15 i 44 godina. Beograđani su vrlo druželjubivi i raspoloženi su za priču i zabavu. Iz tog razloga je i nočni život u Beogradu jedan od najuzbudljivijih na svetu, o čemu su mnogi posetioci posvedočili na svojim blogovima, sajtovima isl.

Dentalni turizam

USLUGE

IMPLANTOLOGIJA

ORALNA HIRURGIJA

PARADONTOLOŠKA HIRURGIJA

ZUBNA PROTETIKA

BEZMETALNA KERAMIKA

ESTETSKA STOMATOLOGIJA